Om livetliksom

livetliksom.com er bloggen til Hanna og Marius – alias Sliten & BlidTM.

Hvem vi er?

La oss si det sånn at vi tar med Aeropress-kaffen vår på januartelttur på Hardangervidda. Går fryktelig lange skirenn med Radioresepsjonen på øret. Jobber livet av oss i noen måneder og ferierer for harde livet i andre måneder.

Marius (a.k.a. Blid) og Hanna (a.k.a. Sliten)

Noen vil nok si at vi ikke ferierer. Ferie er ofte = høyt fjell. Når Blid foreslår at Sliten & Blid skal bestige et høyt fjell, blir Sliten sliten. Og litt giret. Blid blir bare giret. Og når Sliten & Blid omsider har besteget et høyt fjell, blir Blid blid, mens Sliten både blir sliten og blid. Når Sliten så foreslår en stranddag, blir Sliten bare blid, mens Blid – han blir bare sliten.

Hittil har Sliten vært sliten ganske mange ganger, men det har jommen Blid også. Vi har klatret høye fjell i Argentina, Venezuela, Ecuador og Russland. Forsøkt å klatre høye fjell i Himalaya. Klart å klatre høye fjell i Himalaya. Vi har krysset Hardangervidda, Finnmarksvidda og Skarvheimen med ski og pulk, teltet i Jotunheimen og Nordmarka. Men vi har også brent kroppene våre på Zanzibar utenfor Tanzania, Los Roques i Karibien og i Goa i India.

Ja, også har man sine framtidsdrømmer (Blid vertikale og Sliten horisontale).

Vi baker aldri cupcakes og eier ikke ett eneste interiørblad. Men det hender ganske ofte at Sliten & Blid tar seg en racingskitur, går Birken, klatrer en vegg med svært lav grad, forsøksvis klasker litt tennis og halter seg ned en bakke med beina plantet på snowboardet. Ellers ødelegger vi ørene våre på konsert, trener de små grå med å lese aviser, hviler de små grå med å se på en dvd-serie og beundrer våre små grå:

Acon (oppkalt etter Aconcagua i Sør-Amerika) og Atlas (oppkalt etter Atlas-fjellene i Marokko)

livetliksom.com er til for å bli inspirert! Vi er ingen guruer på hverken høyde, vidde eller utstyr – men vi HAR vært ute en januarnatt før!

Så ta for deg av bilder, utstyrstips, turhistorier og blundere/suksesser.

Lurer du på noe? Vi digger å få post!

Sliten nås på hannapost@gmail.com og Blid på mariuspost@gmail.com (jada, vi er ganske samkjørte etter 9,32 års kjærleik).

Reklame


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s