for et eventur!

en morgen på finnmarksvidda, i åttedraget, altså en grytidlig morgen for Sliten & Blid, hørtes tassing på ski i retning teltet vårt.

det var rart!

det viste seg at besøket lurte på om vi trasket norge på langs, noe vi jo dessverre ikke gjorde, bare vidda på skrått, og vi sa derfor njet. det gjorde derimot besøkerne, trasket norge på langs altså.

de syntes forøvrig at vi også var på lang tur, selv om vi bare hadde tasset i to dager og de i 96 dager. etter å ha forhørt seg om føret i stabbursdalen, som de trodde vi hadde forsert, og det trodde Blid også, så han sa «fint der, ikke noe råtten snø der», tasset de to norgestraskerne videre. og vi snorket litt til.

men jommen! bare fire dager senere så vi dem igjen! nordkapp var deres mål, naturlig nok, det var vårt også. men nå hadde vi bil, og de trasket på sine føtter. langs veien. og jommensajegsmør, men de nådde frem til nordkapp dagen etter oss. HAH, vi slo dem!

hallo nord!

først!

bacalao

forresten: på denne listen vil du om noen år, forhåpentligvis, finne Sliten & Blid.

og: les om de tre norge-på-langs-ekspedisjonene som nådde nordkappen DAGEN ETTER OSS: eventurlig, det norske og heltepensjonisten.

Reklame


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s